Vi behöver dig

LÄS MER

Östersunds kommun planerar nu för en situation där vi under lång tid kommer att ha personal sjuk och frånvarande i våra samhällsviktiga verksamheter. Östersunds kommuns barn, äldre och de med särskilda behov behöver din hjälp.  Du är viktig. På riktigt. 

  

Du som redan är anställd som vikarie hos Östersunds kommun ska vända dig till din närmsta chef om du vill jobba mer.   

Viktiga förutsättningar

Inom alla områden så kan det vara nödvändigt att visa upp utdrag ur Polisens belastningsregister.  Det söker du här:

Ansök om registerutdrag ur Polisens beslastningsregister - Polisen 

  

För att kunna arbeta hos oss behöver du uppfylla rätten för att kunna arbeta i Sverige. Om du blir kallad till intervju behöver du därför ha med dig ett personbevis för anställning, som du får hos Skatteverket. Det här gäller alla som kallas till anställningsintervju. 

 

Du som inte är svensk medborgare - och har medborgarskap utanför EU - behöver också ha med ditt uppehållstillstånd och/eller arbetstillstånd. För mer information se Skatteverkets sida: 

Här hittar du personbevis för anställning - Skatteverket 

Vad händer när du skickat in ärendet?

Din intresseanmälan skickas nu till kommunens tillfälliga bemanningsenhet, som matchar din kompetens mot förvaltningarnas rekryteringsbehov. De vidareförmedlar sedan dina uppgifter till respektive verksamhet. Vi kontaktar dig om det blir aktuellt med en intervju. Vi behåller dina uppgifter så länge som vi har ett ökat rekryteringsbehov utifrån Covid-19.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • e-legitimation (valfritt)
  • dina kontaktuppgifter inklusive personnummer
  • utbildning
  • erfarenhet
  • språkkunskaper
  • om du har körkort
  • cv

Fråga om inloggning

Om du väljer att logga in hämtas vissa uppgifter automatiskt från exempelvis Skatteverket. Om du loggar in sparas också ditt ärende under "Mina sidor". Där återfinner du även dina övriga ärenden tillsammans med registrerade personuppgifter och eventuella köplatser eller bokningar som du gjort.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa