E-Förslag

Genomför ändringar på prissättningen på Storsjöbadet

Status
Förslag som gått vidare
Röstning avslutad
2024-05-23
Antal röster
32

Beskrivning
Som småbarnsförälder tycker jag att det borde gå att genomföra förändringar i Storsjöbadets prissättningar gällande entréavgifter.

Jag tycker att en vuxen som inte badar av olika anledningar inte ska behöva betala fullt pris.

Samt att en vuxen som åker dit med en bebis ska få betala mindre avgift. Till exempel så nöjer sig vår dotter på 5.5 månad med att bada i max 15 minuter innan hon både är trött och kall. Är det inte mer rimligt att som vuxen få betala en mindre entréavgift då?

Om priserna justerades och anpassades mer efter detta skulle det locka fler föräldralediga som i dagsläget kan tycka att entréavgiften blir onödigt dyr för den lilla stund som de kan vara där.

Skulle priserna för detta sänkas med tex 50% så skulle Ni förmodligen få in samma summa i slutändan om inte mer då föräldralediga kanske kan besöka Storsjöbadet fler gånger.

Jag förstår att personalen inte kan hålla koll på hur länge någon är inne och badar men det borde finnas möjligheter. Tillexempel borde det finnas möjlighet med andra "band" som ger dig tillgång i tex 2h. Det handlar även om ansvar som besökare att följa eventuella sånna beslut för att få det att funka.

Inlämnat av
ELIN JONSSON