E-Förslag

Sjöbodarna 1 och 2

Status
Under omröstning
Röstning avslutas
2021-10-09
Antal röster
28

Beskrivning
Medborgarförslag 200805
Kommunen har installerat en innovativ och mycket uppskattad jättegunga mellan våra bostadsrättsföreningar Sjöbodarna 1 och Sjöbodarna 2. Vårt förslag är att gungan flyttas till Badhusparken där fler kan ha nöje av den.

Tillägg för medborgarförslag 200805
Det är boende i Sjöbodarna 1 och 2 som har sovrum och balkonger som ligger emot parken till den stora gungan, det är bara ca 7,5 meter till gungan ifrån husväggen ifrån respektive hus, Sjöbodarna 1 och Sjöbodarna 2. Det är inte konstigt att de boende är frustrerade för sen och nattliga oväsen som höga skrik, spelande, varvande mopeder och Epa-traktorer samt nedskräpning.
Vi boende som köpt lägenheter för flera miljoner skall alltså bli störda i vår nattsömn, bostadsrättsföreningen har regler att inte störande efter kl 22,00.
Vi är många som ringt polisen flertalet gånger, men det har inte varit någon bil tillgänglig, de skulle skicka så fort det gick, men då de väl kom då var de borta.
En gång kom de när det var Epa-traktorer här, den polisen sa att de kände till det här, han har svärföräldrar boende här, som är störda.
Kommunen som har så fina rondeller och parker och blommor, skall väl kunna få till bättre park här med smågungor till mindre barn och några sittplatser för barnens gamla. Då är det väl inte några tonåringar, mopeder, Epa-traktorer som vill vara här. När vi köpte lägenheterna fick vi se ritningar av Persson Invest på parken, det såg inte ut så här.

Bifogade filer
20210906115725117.pdf

Inlämnat av
Svante Wikström